Stille tocht voor slachtoffer 1 april-grap

zinloos8(DSB) “Meneer, uw veter zit los”. “Ja, en mijn handen ook!!”. Dit zouden de woorden zijn geweest van F.C. uit Alblasserdam toen de tienjarige Nikki een onschuldige 1 april-grap wilde uithalen. Kon zij weten dat zij in C., een 46-jarige ex-buschauffeur en oud-woonbootbewoner, net het verkeerde slachtoffer had? Helaas werd deze veelbelovende leerlinge van groep 6 van de Toon Hermansschool nu zelf het slachtoffer. “We kunnen het gewoon niet bevatten – dat dit vandaag de dag zelfs niet meer kan: in wat voor land leven wij?!”, vroeg Els van Deventer, juf van groep 6, zich af. “Als dit zo doorgaat overweeg ik serieus te emigreren…”.

F.C. (links) samen met E.S. (rechts) oprichter van Hatedate.nl

F.C. (links) samen met E.S. (rechts) oprichter van Hatedate.nl

Nader onderzoek toont aan dat er verband bestaat met de gisteren aangehouden directeur van een landelijk opererende datingsite: Hatedate.nl. Verdachte zou onder de naam ‘Zorrow’ een regelmatig bezoeker zijn van deze site. Nu Hatedate.nl door malversaties van directeur E.S. uit de lucht is zou C. op andere wijze in zijn ‘gerief’ moeten voorzien.
De PVV heeft aangekondigd de ministers Rouvoet van Jeugd en Gezin en Hirsch Ballin van Justitie om nadere uitleg te vragen. Geert Wilders: “Dit toont eens te meer aan op wat voor hellend vlak onze maatschappij zich bevindt – als je niet eens meer met losse veters mag lopen!!”.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>