Goed nieuws

MARKET COMMENT: AEX +1,1% vooral door winst ING, Aegon
Dinsdag 10 Maart 2009 10:41 RSS Feed

AMSTERDAM (Dow Jones)–De AEX veert dinsdag na een uur handel op, onder aanvoering van ING en Aegon, die na de herweging een weer een zwaardere weging in de AEX hebben gekregen. ‘Het herstel van de index is vooral technisch van aard, maar ik denk dat de kans redelijk is dat de graadmeter in elk geval probeert om de weg omhoog te vinden’, aldus vermogensbeheerder Maurice Eeken van TE-Effecten. Hij sluit overigens niet uit dat de AEX in dat proces nog een of meerdere keren onder de 200 punten komt. De omzetten liggen op 20% van het daggemiddelde ‘en dat is alleszins redelijk’, aldus Eeken. De AEX noteert dinsdag rond 10,20 uur 1,1% hoger op 201,43 punten. ING stijgt 12,6%, Aegon 7,7%. (ANS)

——————————————————————-

En zie.. het werkt meteen! Positief denken, altijd positief; ook al is Mijn Bank niet De Bank waar het hier over gaat. Terwijl dat toch ook weer wél Mijn Bank is… Bent u daar nog?!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>